Mdonya Old River Camp

home » zuid » Ruaha NP » Mdonya Old River Camp

Het permanente tentenkamp Mdonya Old River Camp ligt diep in het westen van het Ruaha Nationaal Park. Het kamp ligt op een paar kilometer afstand van de Mdonya watervallen. Ben je op zoek naar een comfortabele locatie met weinig luxe, maar met volop sfeer en avontuur? Dan is Mdonya Old River Camp dé accommodatie voor jou.

Vanuit het kamp kun je op safari in Ruaha Nationaal Park. Ook kun je wandelingen maken onder leiding van een deskundige gids of genieten van een avontuurlijk diner onder de sterren.

Comfortabel kamp

Het kamp heeft 10 permanente tenten. Iedere tent is comfortabel ingericht met een bed, grote veranda en een badkamer met douche en toilet.
Het restaurant en de lounge zijn gesitueerd in twee grote tenten met uitzicht over een uitgedroogd rivierbed. Vanuit het kamp kun je ook dieren voorbij zien lopen.

Prijsindicatie

€ 325 pppn (volpension)

Dit is een prijsindicatie vanwege de verschillende seizoensprijzen en valutaschommelingen.Wij houden de hoogseizoenen aan zodat je een reëel beeld krijgt.
Deze prijsindicatie is enkel voor jouw accommodatie & safari’s en exclusief bijkomende kosten zoals vervoer, entreegelden voor de parken etc.
Bij deze prijsindicatie is geen rekening gehouden met eventuele kortingen die je kunt krijgen bij sommige combinaties van lodges.

Prijsindicatie

Van € 435 tot € 505 pppn (volpension incl. gezamenlijke safari activiteiten)

Dit is een prijsindicatie vanwege de verschillende seizoensprijzen en valutaschommelingen. Deze prijsindicatie is enkel voor jouw accommodatie en exclusief bijkomende kosten zoals b.v. vervoer en entreegelden voor de parken. Bij deze prijsindicatie is geen rekening gehouden met aanbiedingen.