Michamvi Sunset Bay

home » oost » Zanzibar eiland » Michamvi Sunset Bay

Michamvi Sunset Bay ligt aan een baai (Chwaka Bay) aan de zuidoostkust van Zanzibar. Deze kleinschalige lodge heeft in totaal 20 kamers verdeeld over blokken van twee verdiepingen. De kamers liggen rondom het zwembad (met ondiep kinderdeel), bar en een open restaurant aan het strand.

De kamers zijn comfortabel en voorzien van airconditioning. Elke kamer heeft een goed bed, badkamer met douche en toilet en een balkon.

De persoonlijke aanpak van het management en goede sfeer tussen het personeel zorgt voor een prima lodge. In de kamers hangt kunst van lokale kunstenaars wat te koop is. Ook is de decoratie gemaakt door vrouwen uit het dorp. Een samenwerking die ons erg aanspreekt.

Chwaka Bay

Het strand is rustig aflopend en aan het einde van de dag is er prachtig uitzicht op de zonsondergang.

Op het strand kun je snorkels, kajaks en windsurf materiaal lenen. Op ongeveer 800 meter van de lodge zijn er mangroves waar je kunt kajakken.

Kindvriendelijke accommodatie Zanzibar

Marjolijn is zelf met haar kinderen naar Michamvi Sunset Bay geweest. Vanwege de intieme opzet van de lodge (korte afstand tussen de kamers, zwembad, bar & restaurant) is dit een kindvriendelijke accommodatie.

Prijsindicatie

€ 110 tot € 150 pppn (logies & ontbijt)

Dit is een prijsindicatie vanwege de verschillende seizoensprijzen en valutaschommelingen. Deze prijsindicatie is enkel voor jouw accommodatie en exclusief bijkomende kosten zoals b.v. vervoer. Bij deze prijsindicatie is geen rekening gehouden met aanbiedingen.