Migration Camp

home » noord » Serengeti National Park » Migration Camp

Migration Camp is een luxe permanent kamp in het noorden van de Serengeti met prachtig uitzicht over de Serengeti vlaktes. Het ligt aan de route waarlangs duizenden wildebeesten en zebra’s van de Serengeti naar de Masai Mara trekken. Dit is echt een prachtige locatie.

Migration Camp heeft 20 luxe safari tenten verspreid over het terrein. Iedere kamer heeft een badkamer met douche en toilet. De elektriciteit wordt geleverd door een generator. Er is een prachtig zwembad en een heerlijke lounge met banken en stoelen. Hier kun je onderuitgezakt nagenieten van jouw safari.

Honeymoontent

Migration Camp heeft een honeymoon tent die verder weg staat van de andere tenten. De tent staat op een heuvel en biedt een prachtig uitzicht. Er is een klein bad buiten de tent waar je genietend van een heet bad een glas champagne kunt drinken.
Daarnaast is er een familietent, die uit 2 samengevoegde tenten bestaat en een grote gezamenlijke badkamer.

Prijsindicatie

Van € 450 tot € 640 pppn (volpension)

Dit is een prijsindicatie vanwege de verschillende seizoensprijzen en valutaschommelingen. Deze prijsindicatie is enkel voor jouw accommodatie en exclusief bijkomende kosten zoals b.v. vervoer en entreegelden voor de parken. Bij deze prijsindicatie is geen rekening gehouden met aanbiedingen.