Mkombe’s House Lamai

home » noord » Serengeti National Park » Mkombe’s House Lamai

Een privé huis in het midden van Serengeti Nationaal Park

Dit privé huis voor tien personen midden in Serengeti Nationaal Park is speciaal ontworpen voor een safari met een groep vrienden of familie. Op een prachtige locatie met uitzicht over de graslanden van Serengeti biedt dit huis volledige privacy.

In het huis wordt rekening gehouden met kinderen, zo zijn er bijvoorbeeld ledikantjes, kinderstoelen voor in de auto en een eigen chef waarmee de maaltijden kunnen worden afgestemd. Daarnaast beschik je over een privé safari gids om je safari mee af te stemmen.

Familie safari

Mkombe’s House Lamai bestaat uit twee slaapkamers met een eigen badkamer met toilet en twee slaapkamers voor drie kinderen. Het huis is voor maximaal 10 personen (4 volwassenen en 6 kinderen).

Het huis is exclusief te huur. Alle maaltijden en safari activiteiten zijn inbegrepen: safari’s, korte wandelsafari’s, bush-picknicks, drankjes, was service en oppas.

Safari massale migratie Serengeti

Het huis ligt op de perfecte locatie om de massale migratie van wildebeesten tussen juli en oktober te aanschouwen.

Prijsindicatie

Van € 500 tot € 865 pppn (volpension)

Dit is een prijsindicatie vanwege de verschillende seizoensprijzen en valutaschommelingen. Deze prijsindicatie is enkel voor jouw accommodatie en exclusief bijkomende kosten zoals b.v. vervoer en entreegelden voor de parken. Bij deze prijsindicatie is geen rekening gehouden met aanbiedingen.