Mnemba Island Lodge

home » oost » Zanzibar eiland » Mnemba Island Lodge

Privé eiland Mnemba Island

Mnemba Island ligt op 20 minuten varen vanaf Zanzibar, ter hoogte van de noordoostkust. Dit kleine idyllische eiland is ontstaan door koraalvorming. Rondom het eiland ligt een breed en hagelwit zandstrand.

Ultieme luxe en romantiek

De Mnemba Island Lodge is de enige accommodatie op het privé eiland Mnemba. De lodge wordt beschouwd als één van de meest luxe en romantische oceaanbestemmingen ter wereld.

Het eiland telt 10 ‘banda’ hutten, gemaakt van traditioneel palmgevlochten matten en voorzien van een badkamer en een eigen veranda. Deze zeer luxe banda’s liggen tussen de palmbomen en op een steenworp afstand van het strand.

Jouw dagen vul je helemaal in naar eigen keuze. Voor de watersportliefhebbers zijn er verschillende mogelijkheden. Zo kun je windsurfen, waterskiën, diepzeevissen en fantastisch snorkelen en duiken. De lodge heeft een professionele duikschool. Een tocht per originele dhow bij zonsondergang is zeker een aanrader. Wie van verse vis houdt, kan zijn hart ophalen. De chef-kok bereidt de meest verrukkelijke gerechten.

 

Prijsindicatie

Van € 1050 tot € 1710 pppn (all-inclusive)

Dit is een prijsindicatie vanwege de verschillende seizoensprijzen en valutaschommelingen. Deze prijsindicatie is enkel voor jouw accommodatie en exclusief bijkomende kosten zoals b.v. vervoer. Bij deze prijsindicatie is geen rekening gehouden met aanbiedingen.