Moivaro Coffee Lodge

home » noord » Arusha » Moivaro Coffee Lodge

Moivaro Coffee Lodge ligt op een oude koffieplantage en is een bijzonder sfeervolle en kleinschalige accommodatie. De Nederlandse eigenaar zorgt ervoor dat het je aan niets ontbreekt.

Safari

Deze lodge is het ideale startpunt voor jouw safari of het beklimmen van de Kilimanjaro. Ook kun je na afloop van een safari heerlijk bijkomen op één van de ligbedden bij het zwembad.

Je slaapt in één van de 26 bungalows op het landgoed. Moivaro Lodge heeft zowel tweepersoonskamers als familiekamers. Om het uitgestrekte terrein heen ligt een prachtig wandelpad. Vanaf de centrale veranda geniet je van mooi uitzicht op de ruige Mount Meru en de tropische planten en bloemen in de Moivaro tuin.

Veel privacy

Alle kamers zijn voorzien van een openhaard, comfortabele bedden, een badkamer met douche en toilet. En een veranda met veel privacy vanwaar je kunt genieten van de mooie tuinen.
Naast een internethoekje is er in het hoofdgebouw een gezellig restaurant en bar met open haard voor de wat koelere avonden. En wat dacht je van een lekker maaltijd of een drankje op de prachtige veranda, met uitzicht op Mount Meru?

Prijsindicatie

Van € 75 tot € 115 pppn (logies & ontbijt)

Dit is een prijsindicatie vanwege de verschillende seizoensprijzen en valutaschommelingen.
Deze prijsindicatie is enkel voor jouw accommodatie en exclusief bijkomende kosten zoals vervoer, entreegelden voor de parken etc.
Bij deze prijsindicatie is geen rekening gehouden met eventuele kortingen die je kunt krijgen bij sommige combinaties van lodges.