Mufindi Highland Lodge

home » zuid » Mufindi Highlands » Mufindi Highland Lodge

Tussen Ruaha Nationaal Park en het Selous Wild Reservaat liggen rondom Mufindi de hooglanden genaamd de Southern Highlands, op 1830 meter hoogte. Dit landelijk gebied biedt heerlijke verkoeling na een safari. De groene hooglanden zorgen weer voor een heel andere beleving van Tanzania.  In deze hooglanden ligt Mufindi Highland Lodge.

Activiteiten Mufindi Highland Lodge

Mufindi Highland Lodge biedt veel activiteiten. Je kunt hier paardrijden, mountainbiken, vissen, golfen, tennissen, badmintonnen. Ook kun je heerlijk wandelen door het regenwoud en de theeplantages. Je kunt ook een bezoek brengen aan het weeshuis in een nabijgelegen dorp.

Familie chalet

De lodge bestaat uit 8 houten chalets. Elke chalet heeft een en suite badkamer met douche, warm bad en toilet. Je kunt ook verblijven in de familie chalet met twee verdiepingen. De chalet bestaat uit twee en suite slaapkamers en een lounge met openhaard.

 

Prijsindicatie

Van € 112 tot € 145 pppn (volpension, incl. activiteiten)

Dit is een prijsindicatie vanwege de verschillende seizoensprijzen en valutaschommelingen. Deze prijsindicatie is enkel voor jouw accommodatie en exclusief bijkomende kosten zoals b.v. vervoer en entreegelden voor de parken. Bij deze prijsindicatie is geen rekening gehouden met aanbiedingen.