Mysigio Camp

home » noord » Ngorongoro Crater » Mysigio Camp

In de Ngorongoro Hooglanden, verstopt van de gebaande paden, ligt Mysigio Camp. De locatie van dit luxe kamp is fantastisch! Het ligt in het hart van “Maasai land” tussen oude bossen en met prachtige vergezichten.

Safari tent

De ruime tenten (slechts 12) hebben een ensuite badkamer met een douche, twee wastafels en een toilet.
Maaltijden worden geserveerd in een ruime, gezamenlijke mess-tent die dicht kan als het fris wordt. In de lounge tent kun je in de comfortabele stoelen genieten van het uitzicht met een drankje of gebruik maken van een bordspel.

Maasai cultuur

Je kunt vanuit Mysigio Camp op safari in de Ngorongoro Krater.
Daarnaast heb je hier de kans om de omgeving te voet te verkennen. Je kunt een korte wandeling maken of een volle dag in deze prachtige omgeving doorbrengen onder leiding van een Maasai gids. Onderweg tref je Maasai met hun vee en kun je genieten van de prachtige vergezichten.
Mysigio Camp is al 20 jaar bekend in dit gebied en heeft daardoor een goede band ontwikkeld met de Maasai. De “chief” van een nabijgelegen dorp kan je tijdens het diner meer vertellen over zijn leven. Elke dag is er een activiteit met de Maasai, waarbij je kennis kunt maken met hun cultuur.

Prijsindicatie

€ 340 pppn (volpension)

Dit is een prijsindicatie vanwege de verschillende seizoensprijzen en valutaschommelingen.Wij houden de hoogseizoenen aan zodat je een reëel beeld krijgt.
Deze prijsindicatie is enkel voor jouw accommodatie en exclusief bijkomende kosten zoals vervoer, entreegelden voor de parken etc.
Bij deze prijsindicatie is geen rekening gehouden met eventuele kortingen die je kunt krijgen bij sommige combinaties van lodges.