Namiri Plains Camp

home » noord » Serengeti National Park » Namiri Plains Camp

De Namiri vlaktes liggen op een afgelegen, unieke locatie in het oosten van de Serengeti. Dit gebied is voornamelijk “big cat country” en biedt je zeer goede mogelijkheden om o.a. jachtluipaarden te zien.

Namiri Plains Camp is opgezet voor echte safari-liefhebbers die op zoek zijn naar comfort op een afgelegen locatie, diep in de natuur. Dit exclusieve kamp ligt in de schaduw van acaciabomen met fantastisch uitzicht over de omliggende eindeloze vlaktes. Op deze vlaktes kun je getuige zijn van de massale migratie van oktober tot mei.

Traditionele safari tenten

De zes traditionele safari-tenten bieden alle comfort wat je nodig hebt: een comfortable bed, een ensuite badkamer met warme “safari-douche”, een ruime veranda en heerlijke maaltijden geserveerd onder de Afrikaanse sterrenhemel.

Prijsindicatie

Van € 365 tot € 840 pppn (volpension, incl. drankjes en gezamenlijke safari activiteiten)

Dit is een prijsindicatie vanwege de verschillende seizoensprijzen en valutaschommelingen. Deze prijsindicatie is enkel voor jouw accommodatie en exclusief bijkomende kosten zoals b.v. vervoer en entreegelden voor de parken. Bij deze prijsindicatie is geen rekening gehouden met aanbiedingen.