Ndutu Safari Lodge

home » noord » Serengeti National Park » Ndutu Safari Lodge

Ndutu Safari Lodge ligt in het zuid-oosten van de Serengeti aan het Ndutu meer. Het is de ideale locatie voor jouw safari van december tot en met mei.
De lodge is omgeven door acaciabomen en de korte graslanden van de zuidelijke Serengeti. Deze kleinschalige lodge is een oase van rust in vergelijking met het drukker bezochte midden van de Serengeti. Het is een sfeervolle lodge met goede faciliteiten en zeer vriendelijk personeel.

Ndutu is een vredige locatie, waar je heerlijk kunt ontspannen na de lange autoritten in de Serengeti. Geniet hier van heerlijke maaltijden in het restaurant, een verfrissend drankje bij de bar en de avonden rond het kampvuur. Je hebt vanaf jouw veranda uitzicht over Lake Ndutu, waar het wild zich verzamelt. De kans dat de dieren jouw veranda passeren is groot.

De 32 cottages zijn gemaakt van lokale materialen. Iedere kamer heeft een eigen veranda. Alle kamers hebben een douche en toilet.

 

Prijsindicatie

Van € 250 tot € 315 pppn (volpension)

Dit is een prijsindicatie vanwege de verschillende seizoensprijzen en valutaschommelingen. Deze prijsindicatie is enkel voor jouw accommodatie en exclusief bijkomende kosten zoals b.v. vervoer en entreegelden voor de parken. Bij deze prijsindicatie is geen rekening gehouden met aanbiedingen.