Ndutu Under Canvas

home » noord » Serengeti National Park » Ndutu Under Canvas

Tanganyika Wilderness Camps (TWC) heeft op drie verschillende locaties in Serengeti Nationaal Park prachtige tentenkampen. Afhankelijk van het seizoen zal Explore Tanzania je de beste locatie aanraden, op basis van de locatie van de massale migratie van wildebeesten. Je overnacht dan ook op de beste locatie voor dat seizoen.

Ndutu Under Canvas is een luxe kamn met in totaal 10 ruime tenten. Alle tenten zijn zeer comfortabel ingericht en hebben een badkamer met douche en toilet. Er is een restauranttent waar heerlijke maaltijden geserveerd worden.

Prijsindicatie:

Van  € 365 tot € 430 pppn (volpension, incl. drankjes)

Dit is een prijsindicatie vanwege de verschillende seizoensprijzen en valutaschommelingen. Deze prijsindicatie is enkel voor jouw accommodatie en exclusief bijkomende kosten zoals b.v. vervoer en entreegelden voor de parken. Bij deze prijsindicatie is geen rekening gehouden met aanbiedingen.

Dit is een prijsindicatie vanwege de verschillende seizoensprijzen en valutaschommelingen.Wij houden de hoogseizoenen aan zodat je een reëel beeld krijgt.
Deze prijsindicatie is enkel voor jouw accommodatie en exclusief bijkomende kosten zoals vervoer, entreegelden voor de parken etc.
Bij deze prijsindicatie is geen rekening gehouden met eventuele kortingen die je kunt krijgen bij sommige combinaties van lodges.