Ngare Sero Mountain Lodge

Ngare Sero Mountain Lodge ligt op de helling van de Mount Meru, aan de rand van het Arusha National Park. Deze prachtige oude boerderij ligt in een bijzonder mooie beboste omgeving . Als je aankomt, loop je via een brug over een meer en een aantal trappen naar de boerderij. De boerderij is in koloniale stijl gebouwd met een grote veranda. De manager Timothy zal je zeker een onvergetelijke tijd bezorgen.

Yoga safari

Te midden van de prachtige tuinen, met uitzicht op Mount Meru, ligt het zwembad. In dit prachtige gebied worden ook yoga workshops gegeven.
In het hoofdgebouw bevinden zich de eetzaal, een woonkamer, een balkon en de veranda.

De lodge heeft 10 kamers. De lodge heeft 8 tweepersoonskamers in aparte huisjes op het erf. Ieder huisje is ongeveer 40 vierkante meter groot en heeft een tweepersoonsbed. Alle kamers ademen een eigen sfeer uit. In het hoofdgebouw bevinden zich twee suites, die een balkon hebben met uitzicht op de Kilimanjaro.

 

home » noord » Arusha » Ngare Sero Mountain Lodge

Prijsindicatie

Van € 146 tot € 170 pppn (logies & ontbijt)

Dit is een prijsindicatie vanwege de verschillende seizoensprijzen en valutaschommelingen. Deze prijsindicatie is enkel voor jouw accommodatie en exclusief bijkomende kosten zoals b.v. vervoer en entreegelden voor de parken. Bij deze prijsindicatie is geen rekening gehouden met aanbiedingen.