Ngorongoro Crater Lodge

home » noord » Ngorongoro Crater » Ngorongoro Crater Lodge

Ngorongoro Crater Lodge is zonder twijfel één van de fraaiste accommodaties van Tanzania. De lodge ligt aan de rand van de beroemde Ngorongoro krater. De accommodatie bestaat als het ware uit drie afzonderlijke dorpjes. Vanaf de buitenkant lijkt deze lodge op een magisch Maasai dorp.

In de lodge worden natuur en luxe tot een harmonieus geheel gebracht. De Crater Lodge heeft 3 dinerruimtes met bar, een lounge, bibliotheek, souvenirwinkel en een uitkijkpunt.

Privé ober

Vanuit jouw huisje kun je in de krater de verschillende dieren bekijken en wellicht ook de Maasai zien lopen. Terwijl je een bad neemt, kun je genieten van het uitzicht over de krater. De bouwstijl is Afrikaans en de inrichting is romantisch en barok. Er is vooral gebruik gemaakt van de materialen goud, zilver en hout. Je hebt de beschikking over een privé ober die de open haard aanmaakt, het bad vol laat lopen en je een kopje thee op bed brengt.

Het intieme Tree Camp heeft 6 suites. De overige 2 ‘dorpjes’ tellen ieder 12 suites. Alle suites hebben een badkamer met bad, douche en toilet.

Prijsindicatie

Van € 712 tot € 1440 pppn (volpension, incl. drankjes)

Dit is een prijsindicatie vanwege de verschillende seizoensprijzen en valutaschommelingen.Wij houden de hoogseizoenen aan zodat je een reëel beeld krijgt.
Deze prijsindicatie is enkel voor jouw accommodatie en exclusief bijkomende kosten zoals vervoer, entreegelden voor de parken etc.
Bij deze prijsindicatie is geen rekening gehouden met eventuele kortingen die je kunt krijgen bij sommige combinaties van lodges.