Ngorongoro Farm House

home » noord » Ngorongoro Crater » Ngorongoro Farm House

Ngorongoro Farm House is een luxe accommodatie nabij het dorpje Karatu. Ngorongoro Farm House ligt in een landelijke omgeving tussen de Ngorongoro Krater en het dorpje Karatu. Vanuit de lodge kun je wandelingen maken naar lokale plantages.

De lodge heeft 50 grote, luxe kamers. Alle kamers hebben een zithoek, slaapgedeelte, badkamer met douche en toilet. De kamers bieden een mooi uitzicht op de achterliggende vallei.

Zwembad en bar

De ruime lounge en het terras bieden voldoende comfortabele zitplekken. Bij het zwembad is ook een kleine bar. In het restaurant worden internationale gerechten in buffetvorm geserveerd. ‘s Avonds is er soms entertainment in de vorm van muziek.

Prijsindicatie

Van € 98 tot € 170 pppn (volpension)

Dit is een prijsindicatie vanwege de verschillende seizoensprijzen en valutaschommelingen.Wij houden de hoogseizoenen aan zodat je een reëel beeld krijgt.
Deze prijsindicatie is enkel voor jouw accommodatie en exclusief bijkomende kosten zoals vervoer, entreegelden voor de parken etc.
Bij deze prijsindicatie is geen rekening gehouden met eventuele kortingen die je kunt krijgen bij sommige combinaties van lodges.