Entamanu Ngorongoro

home » noord » Ngorongoro Crater » Entamanu Ngorongoro

Prachtig uitzicht op een unieke lokatie

Op de afgelegen noordwestelijke rand van de Ngorongoro krater, net na de weg om naar de krater af te dalen, ligt het luxe Entamanu Ngorongoro.

Het kamp heeft een unieke locatie met aan de ene kant prachtig uitzicht de krater in (en de zonsopkomst) en de andere kant uitzicht over de Serengeti (prachtig voor drankjes bij zonsondergang).

Ideaal voor gezinnen

Entamanu Ngorongoro heeft zes kamers met een tussenverdieping, ideaal voor gezinnen met kinderen. Elke kamer heeft verwarming en een eigen badkamer. Het kamp is zo ontworpen dat het zo min mogelijk impact heeft op de omgeving.

Omgeving

Vanuit het kamp kan je op safari in de Ngorongoro krater, dit ongerepte stuk Masaai landschap te voet ontdekken (minimuum leeftijd 12 jaar) en genieten van picknicks en drankjes bij zonsondergang.

Prijsindicatie

€ 558 tot € 725 pppn (volpension en alle drankjes).

Dit is een prijsindicatie vanwege de verschillende seizoensprijzen en valutaschommelingen.

Deze prijsindicatie is enkel voor jouw accommodatie en exclusief bijkomende kosten zoals vervoer, entreegelden voor de parken etc.
Bij deze prijsindicatie is geen rekening gehouden met eventuele kortingen die je kunt krijgen bij sommige combinaties van lodges.