Nomad Kuro Tarangire

home » noord » Tarangire National Park » Nomad Kuro Tarangire

Bekijk hier een filmpje van een aantal dagen safari vanuit Kuro Tarangire in Tarangire National Park.

Magisch kamp

Nomad Kuro Tarangire is een prachtig kamp in Tarangire National Park. Wij en onze klanten zijn razend enthousiast over deze prachtige locatie!

Luxe kamp in Tarangire

Kuro Tarangire is een luxe tentenaccommodatie met maar zes tenten. Elke tent is zeer comfortabel ingericht met een goed bed, safari stijl badkamer en toilet. Het kamp dat tussen Acacia bomen is gebouwd heeft prachtig uitzicht op de Afrikaanse bush. Het ligt in de buurt van de Tarangire rivier op een afgelegen locatie vlakbij Silale Swamp, een prachtig safarigebied.

Naast de luxe tenten is er comfortabel restaurant en lounge. Alles zeer sfeervol ingericht.

Familietent

Nieuw bij Kuro Tarangire zijn de familietenten. Twee prachtige ruime tenten die aan elkaar zijn gekoppeld. Een tent met tweepersoonsbed en een badkamer en een tent voor de kinderen met twee eenpsersoonsbedden en een eigen badkamer.

Prijsindicatie

Van € 600 tot € 755 pppn (volpension, incl. drankjes)

Dit is een prijsindicatie vanwege de verschillende seizoensprijzen en valutaschommelingen. Deze prijsindicatie is enkel voor jouw accommodatie en exclusief bijkomende kosten zoals b.v. vervoer en entreegelden voor de parken. Bij deze prijsindicatie is geen rekening gehouden met aanbiedingen.