Ocean Paradise Resort

home » oost » Zanzibar eiland » Ocean Paradise Resort

Groot zwembad

Ocean Paradise Resort bestaat uit ronde huisjes met rieten daken,  een mooi aangelegde tuin, een mooi strand en het grootste zwembad van het eiland. Het resort heeft een goede duik- en snorkelorganisatie.

Het resort heeft een restaurant met uitzicht op het zwembad en de zee. De keuken is een mengeling van lokale en internationale gerechten.

Alle 98 kamers zijn comfortabel ingericht met airco en grote deuren naar een privé balkon/ terras. Elke kamer heeft comfortabele bedden en een muskietennet, een TV, radio, telefoon, minibar, föhn en een badkamer met douche en toilet. De standaard garden view kamers liggen achter op het terrein met zicht op de tuin. De superior garden view kamers liggen dichterbij zee en het restaurant. De superior- en superior sea front kamers hebben zeezicht.

 

Prijsindicatie

Van € 78 tot € 135 pppn (standaard kamer, halfpension)

Dit is een prijsindicatie vanwege de verschillende seizoensprijzen en valutaschommelingen. Deze prijsindicatie is enkel voor jouw accommodatie en exclusief bijkomende kosten zoals b.v. vervoer. Bij deze prijsindicatie is geen rekening gehouden met aanbiedingen.