Oliver’s Camp

home » noord » Tarangire National Park » Oliver’s Camp

Oliver’s Camp ligt op een afgelegen locatie in het zuidwesten van Tarangire National Park, ver weg van de begaanbare routes. Vanuit Oliver’s Camp kun je prachtige wandelsafari’s maken in het Nationaal Park begeleidt door een gids van het kamp.

Oliver’s Camp bestaat uit twee delen; Oliver’s Camp en Little Oliver’s Camp.

Oliver’s Camp bestaat uit 10 luxe tenten waarvan 1 familie tent voor 4 personen en een honeymoon suite. Elke tent beschikt over een ruim slaapgedeelte en een badkamer met een buitendouche en een privé veranda. De tenten staan ruim uit elkaar. Door de begroeiing ertussen heb je hier veel privacy.

Intiem restaurant

Oliver’s Camp heeft een intiem restaurant met zeer hoogstaande gerechten en drankjes. Onder hetzelfde dak vind je de comfortabele lounge met boeken en spelletjes. Voorafgaand aan het diner wordt het kampvuur aangestoken en kun je je safari-verhalen uitwisselen en genieten van de Afrikaanse horizon.

Familie safari

Op reis met jouw gezin? Oliver’s Camp beschikt over familie tenten voor maximaal 5 personen.

Prijsindicatie

Van € 540 tot € 730 pppn (volpension, incl. drankjes)

Dit is een prijsindicatie vanwege de verschillende seizoensprijzen en valutaschommelingen. Deze prijsindicatie is enkel voor jouw accommodatie en exclusief bijkomende kosten zoals b.v. vervoer en entreegelden voor de parken. Bij deze prijsindicatie is geen rekening gehouden met aanbiedingen.