Pole Pole Resort

home » oost » Mafia Island » Pole Pole Resort

Ontspannen sfeer

Pole Pole Resort ligt op een prachtige locatie op Mafia eiland. Het resort biedt vanuit alle hoeken uitzicht op de Indische Oceaan en de vele eilandjes van de archipel.

De sfeer van Pole Pole Resort is bijzonder; warm en ontspannen met punctuele en vriendelijke bediening. Pole Pole staat bekend om haar goede keuken. Met veel vis biedt dit resort het beste aan verschillende traditionele gerechten met een Italiaans tintje.

Elke dag worden er vele activiteiten georganiseerd: boottrips naar de witte zandbanken, snorkelen in de koraaltuinen, bezoeken aan lokale dorpjes en Arabische ruïnes. Jeeps zijn beschikbaar om het noorden van het eiland te ontdekken. Je kunt duiken en duiklessen nemen bij een professioneel duikcentrum.
Pole Pole Resort heeft een prachtig zwembad, omringd door een mooie houten vlonder en tuin.

Bungalow met spectaculair uitzicht op zee

Pole Pole Resort bestaat uit 7 luxe bungalows met grote veranda’s en spectaculair uitzicht op zee. De bungalows hebben een etnisch decor en zijn ingericht met handgemaakte meubels. Elke bungalow heeft een badkamer met twee wastafels, een douche en een toilet.

Prijsindicatie

Van € 220 tot € 250 pppn (volpension)

Dit is een prijsindicatie vanwege de verschillende seizoensprijzen en valutaschommelingen. Deze prijsindicatie is enkel voor jouw accommodatie en exclusief bijkomende kosten zoals b.v. vervoer en entreegelden voor de parken. Bij deze prijsindicatie is geen rekening gehouden met aanbiedingen.