Ras Kutani

home » oost » Ras Kutani » Ras Kutani

Wit zandstrand

Ras Kutani is een prachtige, luxe accommodatie aan een wit zandstrand en een lagune. De accommodatie ligt ongeveer 35 kilometer ten zuiden van Dar-es-Salaam.

Ras Kutani heeft veel te bieden: ontspanning en rust. Maar ook verschillende activiteiten, zoals body boarden, snorkelen en kayakken. Als je geluk hebt, kun je de schildpadden zien die hier aan land komen om hun eieren te leggen.

Romantisch

De service en het restaurant zijn bij Ras Kutani van hoog niveau. Het personeel en de chef verrassen en verwennen jou graag. Kortom: een heerlijke, romantische locatie om jouw vakantie mee te beginnen of te eindigen.

Ras Kutani heeft 9 luxe, vrijstaande huisjes. De huisjes zijn tot in detail prachtig ingericht met natuurlijke materialen en met uitzicht over zee en de lagune. Ieder huisje heeft een groot bed, open badkamer met douche en toilet en een grote veranda met heerlijke ligbedden en hangmatten. De open constructie zorgt voor een heerlijk zeebriesje.

Huwelijksreis

Ook heeft Ras Kutani 4 ruime suites bovenop een heuvel, met een weids panorama uitzicht, een dompelbad en een hoog privé-gehalte. Ideaal voor een huwelijksreis!

 

Prijsindicatie

Van € 185 tot € 325 pppn (volpension)

Dit is een prijsindicatie vanwege de verschillende seizoensprijzen en valutaschommelingen. Deze prijsindicatie is enkel voor jouw accommodatie en exclusief bijkomende kosten zoals b.v. vervoer en entreegelden voor de parken. Bij deze prijsindicatie is geen rekening gehouden met aanbiedingen.