Rhino Lodge

home » noord » Ngorongoro Crater » Rhino Lodge

Rhino Lodge ligt centraal op korte afstand van de Ngorongoro Krater en op de route naar Serengeti Nationaal Park.

In het hoofdgebouw vind je de receptie en het restaurant. Het restaurant serveert eenvoudige maar goede maaltijden. In een vierkante opstelling zijn er 24 kamers gebouwd die aan elkaar geschakeld zijn. De inrichting is eenvoudig maar comfortabel. Elke kamer heeft een comfortabel bed, douche, toilet en balkon.

Kortom: dit is een eenvoudige lodge op een goede locatie vlakbij de Ngorongoro Krater.

Wandelen en safari Ngorongoro

Vanuit de lodge kun je wandelsafari’s maken in de Ngorongoro Hooglanden onder leiding van een bewapende gids en ‘Babu’, een Maasai gids die zijn hele leven bij de Ngorongoro heeft geleefd. Tijdens de wandeling leer je veel over de Maasai cultuur en heb je de kans om dit gebied intenser te ervaren.

Prijsindicatie

€ 142 pppn (volpension)

Dit is een prijsindicatie vanwege de verschillende seizoensprijzen en valutaschommelingen.Wij houden de hoogseizoenen aan zodat je een reëel beeld krijgt.
Deze prijsindicatie is enkel voor jouw accommodatie en exclusief bijkomende kosten zoals vervoer, entreegelden voor de parken etc.
Bij deze prijsindicatie is geen rekening gehouden met eventuele kortingen die je kunt krijgen bij sommige combinaties van lodges.