Rhotia Valley Tented Lodge

home » noord » Ngorongoro Crater » Rhotia Valley Tented Lodge

In de hooglanden vlakbij Karatu ligt Rhotia Valley Tented Lodge. Rhotia Valley Tented Lodge is een prachtige accommodatie met permanente tenten. Je kunt hier vanuit jouw bed de mooie omgeving bewonderen. Van zonsopgang tot zonsondergang heb je vanuit de lodge een adembenemend uitzicht over de Tanzaniaanse valleien.

Typisch Afrikaans

Bij Rhotia Valley vind je een bijzonder warme en typisch Afrikaanse sfeer. De lodge is kleinschalig en gezellig en biedt persoonlijke service. Een ideale plek om te genieten van de omgeving. De lodge beschikt over een zwembad.
De chefkok werkt uitsluitend met verse groenten en fruit, meestal uit eigen groentetuin en producten uit de directe omgeving.

De winst van de lodge gaat naar het naastgelegen weeshuis. Je kunt dit weeshuis ook bezoeken.

Comfortabel

Jouw tent heeft een warme douche, toilet, comfortabele bedden en een veranda met uitzicht over het omliggende landschap. De meubels en de vloer zijn gemaakt van massief Tanzaniaans hout, waardoor het geheel in harmonie is met het landschap.

Prijsindicatie

Van € 100 tot € 140 pppn (volpension)

Dit is een prijsindicatie vanwege de verschillende seizoensprijzen en valutaschommelingen.Wij houden de hoogseizoenen aan zodat je een reëel beeld krijgt.
Deze prijsindicatie is enkel voor jouw accommodatie en exclusief bijkomende kosten zoals vervoer, entreegelden voor de parken etc.
Bij deze prijsindicatie is geen rekening gehouden met eventuele kortingen die je kunt krijgen bij sommige combinaties van lodges.