Rivertrees Country Inn

home » noord » Arusha » Rivertrees Country Inn

Rivertrees Country Inn is een kleinschalige lodge tussen de stad Arusha en het Kilimanjaro Vliegveld. De lodge ligt in een prachtige tuin langs een rivier met uitzicht op de bergen Kilimanjaro en Meru.

De prachtige omgeving biedt veel mogelijkheden om te wandelen langs de rivier, paard te rijden of een bezoek te brengen aan een nabij gelegen koffieplantage.

Persoonlijke service

In het hoofdgebouw bevinden zich het restaurant, de bar en de open keuken. Het restaurant serveert heerlijke maaltijden, bereid met verse groenten, fruit en kruiden uit eigen tuin.
De fijne sfeer, het goede restaurant en de persoonlijke service garanderen je alle comfort en een fijn verblijf.

De 8 standaard kamers bevinden zich verspreid over het terrein. Deze zijn comfortabel en knus ingericht. Elke kamer heeft een badkamer met bad of douche en toilet. Naast de comfortabele standaard kamers heeft Rivertrees Country Inn de River House en twee River Cottages.

Bijzondere cottages

De River House ligt afgelegen op het terrein met een privé tuin aan de rivier. Het huis heeft twee ruime slaapkamers met veranda. Beide kamers hebben een en-suite badkamer met bad, douche en toilet. Tussen de twee grote kamers is een gezamenlijke woonruimte en keuken. Dit is een ideaal huis wanneer je met vier personen reist en twee slaapkamers en badkamers wenst.
De twee vrijstaande River Cottages staan aan de rivier en bieden zeer veel privacy. De cottages hebben een ruime slaapkamer en een badkamer met bad, (buiten)douche en toilet.

Prijsindicatie

Van € 80 tot € 120 pppn (logies & ontbijt)

Dit is een prijsindicatie vanwege de verschillende seizoensprijzen en valutaschommelingen.
Deze prijsindicatie is enkel voor jouw accommodatie en exclusief bijkomende kosten zoals vervoer, entreegelden voor de parken etc.
Bij deze prijsindicatie is geen rekening gehouden met eventuele kortingen die je kunt krijgen bij sommige combinaties van lodges.