Roho ya Selous

home » zuid » Selous GR » Roho ya Selous

Roho ya Selous is op 15 augustus 2017 geopend. Een nieuw en luxe tentenkamp met een prachtig interieur op een fantastische safari-locatie, midden in het Selous Wild Reservaat.
Roho ya Selous betekent in “het hart van Selous” in Swahili. Met recht deze naam omdat het kamp middenin een wildrijk gebied in het Selous Wild Reservaat ligt; daar waar je prachtige safari’s kunt maken. Het kamp wordt omringd door meren en open vlaktes, ideaal voor safari’s op het land en water.

Koel blijven

Selous staat bekend om de warmte en soms hoge luchtvochtigheid. Het kamp is zo gebouwd dat je een comfortabel verblijf hebt.
In het zwembad kan je tussen de safari’s door afkoelen. De grote tenten kunnen helemaal open worden geritst zodat je fantastisch uitzicht hebt, maar ook kan genieten van een frisse bries door de tent.
In elke tent is ‘Evening Breeze’ airconditioning dat ervoor zorgt dat koele lucht naar beneden op het bed wordt geblazen. Daarnaast is er een fan in de tent en in de algemene ruimtes.

Kamers en faciliteiten

Het kamp heeft slechts 8 tenten, waarvan 1 familietent (voor 2 volwassenen en 3 kinderen).
Grenzend aan de tent is de badkamer en een veranda met prachtig uitzicht.

Overige faciliteiten zijn:

  • zwembad;
  • restaurant en bar;
  • lounge tent met een bibliotheek.

Helaas zijn kinderen onder 6 jaar niet toegestaan. Wandelsafari’s mogen ondernomen worden vanaf 12 jaar.

Activiteiten

Tijdens jouw verblijf kan je kiezen uit meerdere activiteiten. De safari-activiteiten zijn samen met andere gasten van het kamp. Dagelijks kan je kiezen welke safari je wilt gaan doen:

  • jeepsafari in open auto;
  • wandelsafari;
  • bootsafari;
  • vissen (“catch and release”).

Prijsindicatie

Van € 555 tot 705 pppn (volpension incl. drankjes & gezamenlijke safari activiteiten)
Open van 1 juni tot half maart.

Aanbieding: 6 nachten voor de prijs van 5 (ook in combinatie met andere kampen van Asilia) tussen 15 oktober 2017 en 31 mei 2018.

Dit is een prijsindicatie vanwege de verschillende seizoensprijzen en valutaschommelingen. Deze prijsindicatie is enkel voor jouw accommodatie en exclusief bijkomende kosten zoals b.v. vervoer en entreegelden voor de parken. Bij deze prijsindicatie is geen rekening gehouden met aanbiedingen.