Ruaha River Lodge

home » zuid » Ruaha NP » Ruaha River Lodge

Ruaha River Lodge is een sfeervolle lodge aan de Great Ruaha River. Het grootste voordeel van deze lodge is de locatie en het bijzonder mooie uitzicht vanuit de restaurants en vanaf jouw eigen veranda. Regelmatig zul je de dieren voorbij zien lopen.

Safari Ruaha National Park

Ruaha River Lodge bestaat uit 24 stenen chalets gebouwd rondom natuurlijke rotsformaties aan de rivier. Elk chalet is zeer ruim en heeft prachtig uitzicht. In jouw chalet bevindt zich een zithoek, comfortabel bed en een badkamer met douche, toilet en wastafel.

De restaurants zijn in twee locaties verdeeld om een wat intiemere sfeer te creëren. Het eerste restaurant ligt aan de rand van de rivier. Tijdens het ontbijt zie je de dieren voorbij komen om te drinken. ’s Avonds kun je hier genieten van het kampvuur of van een goed boek in de lounge.

Het tweede restaurant ligt bovenop een rotsformatie met aan beide zijden uitzicht op de rivier. Eigenlijk de beste locatie voor een drankje bij zonsondergang in Ruaha!

Vanuit de lodge kun je op safari in Ruaha Nationaal Park.

Prijsindicatie

€ 290 pppn (volpension)

Dit is een prijsindicatie vanwege de verschillende seizoensprijzen en valutaschommelingen.Wij houden de hoogseizoenen aan zodat je een reëel beeld krijgt.
Deze prijsindicatie is enkel voor jouw accommodatie & safari’s en exclusief bijkomende kosten zoals vervoer, entreegelden voor de parken etc.
Bij deze prijsindicatie is geen rekening gehouden met eventuele kortingen die je kunt krijgen bij sommige combinaties van lodges.

Prijsindicatie

Van € 305 tot € 395 pppn (volpension incl. gezamenlijke safari activiteiten)

Dit is een prijsindicatie vanwege de verschillende seizoensprijzen en valutaschommelingen. Deze prijsindicatie is enkel voor jouw accommodatie en exclusief bijkomende kosten zoals b.v. vervoer en entreegelden voor de parken. Bij deze prijsindicatie is geen rekening gehouden met aanbiedingen.