Rufiji River Camp

home » zuid » Selous GR » Rufiji River Camp

Rufiji River Camp ligt op een prachtige locatie aan de Rufiji Rivier. Het kamp is comfortabel, schoon en er heerst een heerlijke ontspannen sfeer. Rufiji River Camp is een prachtig basis voor jouw ontdekkingstocht in Selous Wild Reservaat.

Het kamp heeft 11 ruime standaard tenten, die allemaal uitkijken op de rivier. In de tent heb je twee bedden, een badkamer met douche, toilet en wastafel. De tent is gebouwd op een grote houten platform, met een zitje aan de voor- en aan de zijkant. Een standaard tent is ruim genoeg voor vier personen.
Naast de standaard tenten zijn er ook 3 (familie) suites. Een suite bestaat uit twee aangrenzende tenten gebouwd op één houten platform, met een dompelbad ertussen. Zeer geschikt voor twee koppels of gezinnen die graag dichtbij elkaar willen verblijven.

Safari in Selous

Vanuit Rufiji River Camp kun je verschillende soorten safari’s gaan doen: safari per jeep, een bootsafari maken op de Rufiji Rivier, wandelsafari’s maken met een ervaren gids of vissen. Ook kun je een nacht gaan ‘fly kamperen”. Je overnacht dan aan Lake Mzizimia, midden in het reservaat, in comfortabele tenten. De tenten hebben twee bedden, toilet in “bushstijl” en douche. Maaltijden worden aan de oever van het meer geserveerd.

Familie lodge

Naar onze mening is Rufiji River Camp zeer geschikt voor gezinnen, vanwege de ruime (vierpersoons)tenten en de aanwezigheid van een zwembad.

Voor mensen die op zoek zijn naar meer avontuur en een echte “bush” ervaring, raden wij (in deze prijscategorie) Lake Manze Tented Camp aan.

 

Prijsindicatie

Van € 290 tot € 400 pppn (volpension, incl. activiteiten)

Dit is een prijsindicatie vanwege de verschillende seizoensprijzen en valutaschommelingen. Deze prijsindicatie is enkel voor jouw accommodatie en exclusief bijkomende kosten zoals b.v. vervoer en entreegelden voor de parken. Bij deze prijsindicatie is geen rekening gehouden met aanbiedingen.