Sanctuary Swala Camp

home » noord » Tarangire National Park » Sanctuary Swala Camp

Sanctuary Swala Camp ligt beschut onder prachtige acaciabomen en is milieubewust gebouwd. Elk detail garandeert een grote mate van comfort en privacy. De medewerkers staan garant voor persoonlijke aandacht.
Het meest belangrijk is dat Swala een unieke plek is om te verblijven: een locatie ver verwijderd van de standaard toeristenroutes. Swala Camp bestaat uit 12 tweepersoons tenten. Elke tent is zo opgesteld dat het maximum aan rust en privacy gegarandeerd kan worden. Alle tenten hebben een privé veranda met comfortabele stoelen waar je heerlijk kunt nagenieten van jouw dag vol indrukken. Alle tenten hebben een eigen badkamer met douche en toilet.

De eetkamer, lounge en bibliotheek zijn in de hoofdtent die prachtig uitzicht biedt vanaf de houten veranda. Het zwembad kijkt uit over een waterplaats, waar dieren regelmatig komen om te drinken.

Prijsindicatie:

Van € 235 tot € 565 pppn (volpension, incl. drankjes)

Dit is een prijsindicatie vanwege de verschillende seizoensprijzen en valutaschommelingen. Deze prijsindicatie is enkel voor jouw accommodatie en exclusief bijkomende kosten zoals b.v. vervoer en entreegelden voor de parken. Bij deze prijsindicatie is geen rekening gehouden met aanbiedingen.