Sand Rivers Selous

home » zuid » Selous GR » Sand Rivers Selous

Bekijk hier een filmpje tijdens een 4-daagse safari in Sand Rivers Selous in Selous Wild Reservaat.

Topkwaliteit

Sand Rivers Selous is een prachtige accommodatie in het noorden van Selous Game Reserve. De lodge ligt onder grote bomen en kijkt uit op de prachtige Rufiji Rivier. Het zwembad ligt onder een grote baobabboom met uitzicht op de rivier.

Vanuit Sand Rivers Selous kun je allerlei activiteiten ondernemen; wandelsafari’s, bootsafari’s, jeepsafari’s, vissen. Ook kun je genieten van de rustige omgeving bij het kamp, of van de vele dieren op de zandbank voor de lodge. Je vindt hier nijlpaarden, krokodillen, olifanten, buffels en prachtige vogels.

Tweepersoonshuisjes

In totaal zijn 8 tweepersoons huisjes: 5 riverside kamers en 8 suites. Alle huisjes zijn op een houten platform gebouwd en hebben een mooie eigen veranda met uitzicht op de rivier. Ieder huisje heeft een ruime slaapkamer met badkamer, een ventilator en een muskietennet. De suites hebben als extra een ruime zitgedeelte en dompelbad.

Prijsindicatie

Van € 665 tot € 1000 pppn (volpension, incl. safari activiteiten en drankjes)

Dit is een prijsindicatie vanwege de verschillende seizoensprijzen en valutaschommelingen. Deze prijsindicatie is enkel voor jouw accommodatie en exclusief bijkomende kosten zoals b.v. vervoer en entreegelden voor de parken. Bij deze prijsindicatie is geen rekening gehouden met aanbiedingen.