Sayari Camp

home » noord » Serengeti National Park » Sayari Camp

Sayari Camp is een luxe en stijlvol permanent tentenkamp in het noorden van Serengeti. Het noorden van de Serengeti is afgelegen en rustig. Een fantastisch safari gebied. Je kunt hier unieke wandelsafari’s maken vanuit het kamp. De nabijgelegen Mara rivier is wereldberoemd door de massale oversteek van wildebeesten en zebra’s. Van juli tot november ben je hier op de perfecte locatie om de massale oversteek te aanschouwen.

Sayari Camp biedt een geweldig uitzicht over dit prachtige, rustige deel van de Serengeti. Sayari is het Swahili woord voor universum en staat voor de oneindigheid van de lucht en het landschap.
De persoonlijke service, geweldige keuken en locatie bij de Mara rivier maken dit tot een unieke accommodatie.

Vrijstaand bad en open haard

Sayari Camp bestaat uit 15 luxe permanente tenten, gebouwd op houten platforms. Er zijn 2 lounges en 2 eetruimtes. Hierdoor kan het kamp opgesplitst worden (ook voor privé gebruik) voor een nog intiemere sfeer.

De tenten zijn ruim en voorzien van comfortabele meubels en een badkamer met een toilet, douche, dubbele wasbakken en een vrijstaand bad. Vanuit jouw bed en bad en vanaf jouw privé veranda heb je een fantastisch weids uitzicht. De gezamenlijke gedeelten van het kamp bestaan uit een lounge met bar, een zwembad en een openhaard. Iets verder gelegen vind je 2 lounge ruimtes onder canvas, waar je rustig kunt lezen of in stilte kunt genieten van de natuur.

PrijsindicatieVan

€ 555 tot € 945 pppn (volpension, incl. drankjes)

Dit is een prijsindicatie vanwege de verschillende seizoensprijzen en valutaschommelingen. Wij houden de hoogseizoenen aan zodat je een reëel beeld krijgt.
Deze prijsindicatie is enkel voor jouw accommodatie en exclusief bijkomende kosten zoals vervoer, entreegelden voor de parken etc.
Bij deze prijsindicatie is geen rekening gehouden met eventuele kortingen die je kunt krijgen bij sommige combinaties van lodges.