Selous Impala Camp

home » zuid » Selous GR » Selous Impala Camp

Selous Impala Camp ligt aan de Rufiji rivier in het oosten van het grote Selous Wild Reservaat. Dit ongerept gebied heeft de grootste olifantenpopulatie ter wereld.

Safari Selous

Vanuit het kamp zijn er verschillende mogelijkheden voor een safari. Je kunt op jeep safari gaan, maar ook kiezen voor een wandelsafari of een bootsafari’s over de prachtige Rufiji rivier. De safari-gidsen zijn zeer sympathiek en enthousiast en hebben veel kennis.

In de gemeenschappelijke ruimte met een grote veranda vindt je de bar, het restaurant en het zwembad. Vanaf dit punt heb je prachtig uitzicht over de rivier en zandbanken waar regelmatig dieren te spotten zijn. Nijlpaard ‘Andrea’ is altijd in de buurt: overdag in de rivier voor het kamp en ‘s nachts graast zij in het gras van het kamp.

Comfortabel

Selous Impala Camp heeft 8 zeer comfortabele tenten, die op houten platforms zijn gebouwd. Iedere tent heeft een veranda met uitzicht op de rivier, een comfortabel bed, een kleedruimte en een badkamer met douche en toilet.

 

Prijsindicatie

Van € 435 tot € 690 pppn (volpension)

Dit is een prijsindicatie vanwege de verschillende seizoensprijzen en valutaschommelingen. Deze prijsindicatie is enkel voor jouw accommodatie en exclusief bijkomende kosten zoals b.v. vervoer en entreegelden voor de parken. Bij deze prijsindicatie is geen rekening gehouden met aanbiedingen.