Selous River Camp

home » zuid » Selous GR » Selous River Camp

Het Selous River Camp is een echte ‘bushcamp’; eenvoudig, maar sfeervol, comfortabel en zeer geschikt voor de avontuurlijke low budget reiziger. Vanuit Selous River Camp kun je jeep-, boot- en wandelsafari’s maken.

Het kamp ligt aan de rand van het reservaat aan de Rufiji rivier, op vijf minuten vanaf Mtemere Gate. De jonge eigenaren Katie (Groot-Brittannië) en Kenny (Tanzania) hebben dit kamp in 2008 met veel liefde opgezet.

Budget accommodatie Selous

Je kunt zelf jouw maaltijden klaarmaken in de keuken van Selous Rest Camp. Uiteraard kun je ook voor je laten koken. De chef-kok bereidt eenvoudige, maar heerlijke gerechten. De sfeervolle bar met gezellige zitjes biedt geweldig uitzicht over de Rufiji rivier.
Daarnaast ligt het zwembad, ook met uitzicht over de rivier!

Selous River Camp bestaat uit vier tenten en negen huisjes, die zijn geïnspireerd op de ronde Maasai hutten. De tenten zijn voorzien van twee bedden met kussens, lakens en dekens. De gezamenlijke (koude) douche en toilet zijn vlakbij.
De huisjes zijn eenvoudig, maar comfortabel ingericht met een badkamer met (warme) douche en toilet.

Prijsindicatie

Van € 165 tot € 240 pppn (volpension incl. safari’s)

Dit is een prijsindicatie vanwege de verschillende seizoensprijzen en valutaschommelingen. Wij houden de hoogseizoenen aan zodat je een reëel beeld krijgt.
Deze prijsindicatie is enkel voor jouw accommodatie & safari’s en exclusief bijkomende kosten zoals vervoer, entreegelden voor de parken etc.
Bij deze prijsindicatie is geen rekening gehouden met eventuele kortingen die je kunt krijgen bij sommige combinaties van lodges.