Serengeti Safari Camp

home » noord » Serengeti National Park » Serengeti Safari Camp

Nomad Serengeti Safari Camp is een bijzonder kamp in het Serengeti Nationaal Park. Het kamp wordt per seizoen strategisch verplaatst. Hierdoor verblijf je zo dicht mogelijk bij de grote migratie van wildebeesten.

Familietent

Nieuw bij Serengeti Safari Camp zijn de familietenten. Twee prachtige ruime tenten die aan elkaar zijn gekoppeld. Een tent met tweepersoonsbed en een badkamer en een tent voor de kinderen met twee eenpsersoonsbedden en een eigen badkamer.

Nagenieten van uw safari

Nomad Serengeti Safari Camp biedt je de ultieme manier om te overnachten in de Afrikaanse wildernis. Na een dag safari in Serengeti kun je in het kamp nagenieten met een warme douche, een gekoeld drankje, en een heerlijk diner. Een mooi kampvuur mag natuurlijk niet ontbreken!

Het tentenkamp is van alle gemakken voorzien, maar eenvoudig van opzet. Het kamp heeft 6 prachtige tenten en een restaurranttent. Alle tenten hebben een eigen badkamer met douche en eco-toilet.

Prijsindicatie

Van € 558 tot € 710 pppn (volpension, incl. drankjes)

Dit is een prijsindicatie vanwege de verschillende seizoensprijzen en valutaschommelingen. Deze prijsindicatie is enkel voor jouw accommodatie en exclusief bijkomende kosten zoals b.v. vervoer en entreegelden voor de parken. Bij deze prijsindicatie is geen rekening gehouden met aanbiedingen.