Sharazād Boutique Hotel

home » oost » Zanzibar eiland » Sharazād Boutique Hotel

Een nieuwe ontdekking! Marloes was erg enthousiast na haar bezoek in november 2017!
Geniet bij Sharazād van informele luxe, goede service en een heel fijn, ongedwongen sfeertje.
Het hotel is prachtig aangekleed met de traditionele en natuurlijke kleuren van het eiland.

Het hotel ligt aan een prachtig stuk strand met een adembenemend blauwe zee!
De 12 kamers zijn verdeeld over een aantal gebouwen. De villa heeft 6 kamers (tuin- en zeezicht), gebouwd om een eigen zwembad. De villa (incl. zwembad) is ook privé af te huren voor grotere gezelschappen.
De overige 6 kamers zijn verdeeld over 3 bungalows met 2 verdiepingen (1 kamer per verdieping). Twee bungalows hebben zeezicht en de derde ligt iets verder landinwaarts (zonder zeezicht). Aan zee ligt het zwembad met daarnaast de bar en het restaurant. Hier kun je genieten van heerlijke, verse maaltijden!
Aan de andere kant van het zwembad vind je een tropische “strandtuin” met ligbedden en zitjes onder de palmbomen. Een heerlijke plek om te relaxen!
Mocht je wat actiever willen zijn: je kunt bij de receptie diverse activiteiten boeken. Of maak een mooie strandwandeling naar de dorpjes Jambiani en Paje.

Milieuvriendelijke

Opvallend: bij alle hotels op Zanzibar krijg je plastic flesjes met mineraal water in de kamer. Sharazād heeft (om het afval te beperken) glazen flessen die je op diverse locaties in het hotel kunt bijvullen.

Prijsindicatie

Van € 100 tot € 125 pppn (logies & ontbijt)

Dit is een prijsindicatie vanwege de verschillende seizoensprijzen en valutaschommelingen. Deze prijsindicatie is enkel voor jouw accommodatie en exclusief bijkomende kosten zoals vervoer en niet genoemde maaltijden. Bij deze prijsindicatie is geen rekening gehouden met aanbiedingen.