Simba Farm

home » noord » West-Kilimanjaro » Simba Farm

Simba Farm (3,500 acres) is een boerderij die op de glooiende heuvels van west Kilimanjaro ligt. Deze locatie biedt geweldige vergezichten: Mt. Kilimanjaro naar het oosten en de Maasai steppe en Mt. Meru naar het westen. De boerderij ligt op 1800m. hoogte aan de rand van het regenwoud van de Kilimanjaro en tegen de lager gelegen vlaktes, waar olifanten, zebra’s en giraffes grazen.

De eigenaren Joke en Sjouke Bruinsma telen hun eigen groenten, gerst en tarwe voor lokale bierbrouwerijen.

Guesthouse

De ruime guesthouse, bestaande uit zes kamers, twee huisjesen en een woonkamer met openhaard, ligt in een prachtige, ruime tuin. Geniet op de veranda (waar thee en maaltijden geserveerd worden) van deze prachtige locatie.

Tijdens jouw verblijf kun je ook het reilen en zeilen op een commerciële Tanzaniaanse boerderij ervaren. Bezoek de kippenren met eenden, kalkoenen en kippen. Of help bij het koeien melken of varkens voeden.

Indien je meer avontuur zoekt, dan kun je in de omgeving gaan wandelen naar een kloof om de colobusapen te bewonderen.

Geniet hier van de gastvrijheid, een lekker drankje tijdens zonsondergang en heerlijke verse maaltijden.

Dagtrip Kilimanjaro

Wil je wandelen op Kilimanjaro maar geen meerdaagse expeditie? Kies dan voor een dagtrip op de prachtige helling; Shira Plateau. Vanaf Shira Plateau heb je op een heldere dag het mooiste uitzicht op de top van de berg
Je vertrekt rond 7.30 vanuit Simba Farm met een uitgebreid ontbijt. Na betaling van het entreegeld voor het Kilimanjaro Nationaal Park vertrek je met een gids voor de wandeling op Shira Plateau. Er zijn meerdere wandelingen waar je uit kunt kiezen, variërend van 1 tot 5 uur.
Rond 13.30 uur ben je weer terug bij Simba Farm voor een heerlijke lunch.

Prijsindicatie

€ 93 pppn (volpension)

Dit is een prijsindicatie vanwege de verschillende seizoensprijzen en valutaschommelingen.Wij houden de hoogseizoenen aan zodat je een reëel beeld krijgt.
Deze prijsindicatie is enkel voor jouw accommodatie en exclusief bijkomende kosten zoals vervoer, entreegelden voor de parken etc.
Bij deze prijsindicatie is geen rekening gehouden met eventuele kortingen die je kunt krijgen bij sommige combinaties van lodges.

Prijsindicatie

Van € 92 tot € 110 pppn (volpension)

Dit is een prijsindicatie vanwege de verschillende seizoensprijzen en valutaschommelingen. Deze prijsindicatie is enkel voor jouw accommodatie en exclusief bijkomende kosten zoals b.v. vervoer en entreegelden voor de parken. Bij deze prijsindicatie is geen rekening gehouden met aanbiedingen.