Siwandu

home » zuid » Selous GR » Siwandu

Siwandu ligt aan de oever van het Nzerakera meer in het Selous Wild Reservaat.
Dit luxe tentenkamp is met natuurlijke materialen gebouwd. Het ademt dan ook een echte  Afrikaanse sfeer uit. Naar onze mening is Siwandu het mooiste luxe tentenkamp in Selous Wild Reservaat.

Luxe Selous

Het kamp is verdeeld in twee kampen, noord en zuid. Elk kamp heeft zijn eigen gezamenlijke ruimte. Hier vind je het restaurant, de bar en lounge met comfortabele banken. Het eten en de service zijn echt van topkwaliteit!

Siwandu heeft 13 tweepersoonstenten. Iedere tent is gebouwd op een houten platform. Iedere tent heeft twee veranda’s, een groot bed, een badkamer met een wasbak, kast en kleedruimte en een ventilator. Ook is iedere tent voorzien van elektriciteit.

Siwandu noord met 6 luxe tenten en Siwandu zuid met 7 luxe tenten kan ook apart gehuurd worden. Ideaal voor jouw privé groep of gezin.

 

Prijsindicatie

Van € 730 tot € 1230 pppn (volpension, incl. safari activiteiten en drankjes)

Dit is een prijsindicatie vanwege de verschillende seizoensprijzen en valutaschommelingen. Deze prijsindicatie is enkel voor jouw accommodatie en exclusief bijkomende kosten zoals b.v. vervoer en entreegelden voor de parken. Bij deze prijsindicatie is geen rekening gehouden met aanbiedingen.