Sunshine Hotel

home » oost » Zanzibar eiland » Sunshine Hotel

Het Sunshine Hotel is een sfeervolle accommodatie aan de prachtige noordoostkust van Zanzibar.

Het Sunshine Hotel bestaat uit 15 kamers verdeeld over vier gebouwen. Het eerste gebouw (aan het strand) heeft boven de Blue Breeze suite en beneden de Honeymoon suite. De overige 3 gebouwen liggen iets meer landinwaarts en hebben elk 3 standaard kamers; 2 boven en 2 beneden. Vanuit de kamers boven heb je zeezicht (tussen de palmbomen door) en de kamers beneden kijken mooi uit over de tropisch aangelegde tuin.
De standaard kamers zijn comfortabel ingericht met een badkamer met warme douche, wastafel en toilet.

Tussen de kamers en het strand ligt een mooi zwembad, het restaurant en de bar, met gratis wifi. Het restaurant serveert lekkere, verse gerechten. Het hotel is minder geschikt voor kinderen onder de 12 jaar.

Honeymoon suite

De Honeymoon suite is de meest luxe kamer. Deze ligt aan het strand met een eigen tuin en dompelbad. Boven de Honeymoon suite bevindt zich de Blue Breeze suite. Deze is even groot als de kamer eronder, maar heeft een ruime veranda met zeezicht.

Duiken

Het Sunshine Hotel heeft geen eigen duikschool. Wil je gaan duiken, dan is dit gemakkelijk te organiseren via hun partner-hotel Sunshine Marine Lodge.

 

Prijsindicatie

Van € 90 tot € 140 pppn (logies & ontbijt)

Dit is een prijsindicatie vanwege de verschillende seizoensprijzen en valutaschommelingen. Deze prijsindicatie is enkel voor jouw accommodatie en exclusief bijkomende kosten zoals b.v. vervoer. Bij deze prijsindicatie is geen rekening gehouden met aanbiedingen.