Tarangire Safari Lodge

home » noord » Tarangire National Park » Tarangire Safari Lodge

Tarangire Safari Lodge is één van onze favoriete lodges in Tanzania. Tijdens onze jeugd in Tanzania kwamen wij hier regelmatig. Annette en John zijn al sinds het begin (1983) de managers van de lodge. Zij zorgen voor een constante kwaliteit en een gastvrije sfeer.

Spectaculair uitzicht

Tarangire Safari Lodge ligt aan de rand van Tarangire met één van de meest spectaculaire uitzichtpunten in Tanzania. Vanaf de veranda kun je de vele dieren in het park onder je zien, waaronder honderden olifanten. De lodge ligt vlak bij de entree van het park en is ruim opgezet: een unieke locatie!

Bungalow of tent

In deze accommodatie kun je kiezen uit een permanente tent of een bungalow. Alle tenten en bungalows zijn voorzien van elektriciteit en hebben een eigen badkamer met douche en toilet. Vanaf jouw privé veranda heb je prachtig uitzicht over het park.
Langs de prachtige paden omringd met baobabbomen kom je bij het zwembad.
Vanuit de lodge kun je een nachtsafari maken.

Prijsindicatie

Van € 165 tot € 255 pppn (volpension)

Dit is een prijsindicatie vanwege de verschillende seizoensprijzen en valutaschommelingen. Deze prijsindicatie is enkel voor jouw accommodatie en exclusief bijkomende kosten zoals b.v. vervoer en entreegelden voor de parken. Bij deze prijsindicatie is geen rekening gehouden met aanbiedingen.