Tarangire Treetops

home » noord » Tarangire National Park » Tarangire Treetops

Tarangire Treetops is een luxe safari lodge aan de noordoostkant van Tarangire National Park. Tarangire Treetops is een prachtige plek om jouw safari te beginnen. De lodge ligt net buiten het park. Hierdoor kun je verschillende activiteiten in het park ondernemen, zoals wandelsafari’s en nachtsafari’s.

Slapen in boomhutten

Tarangire Treeops is een innovatieve en originele accommodatie. De kamers zijn op houten platforms in de baobabbomen gebouwd. De ruime kamers hebben ieder een open badkamer met stortdouche en toilet, een privé veranda met adembenemend uitzicht en een heerlijk groot bed.

Knus

Ook de bar en lounge zijn gebouwd om een enorme baobabboom. Hier kun je heerlijk van een drankje genieten en de prachtige zonsondergangen van Tarangire bewonderen. ‘s Avonds wordt het vuur aangestoken in een verlaagde, knusse zithoek. Het restaurant serveert heerlijke à la carte gerechten.

Zwembad

‘s Middags kun je een verfrissende duik nemen in het zwembad met uitzicht op een waterbron. Bij deze waterbron tref je wellicht dieren die ook verfrissing zoeken.

Prijsindicatie

Van € 395 tot € 590 pppn (volpension)

Dit is een prijsindicatie vanwege de verschillende seizoensprijzen en valutaschommelingen. Deze prijsindicatie is enkel voor jouw accommodatie en exclusief bijkomende kosten zoals b.v. vervoer en entreegelden voor de parken. Bij deze prijsindicatie is geen rekening gehouden met aanbiedingen.