The Highlands

home » noord » Ngorongoro Crater » The Highlands

Een locatie met veel privacy

The Highlands is een nieuwe accommodatie hoog in de Ngorongoro hooglanden en biedt een unieke belevenis op een locatie die veel privacy biedt.
Het kamp ligt aan de rand van het regenwoud dichtbij Olmoti Krater ten noorden van de wereldberoemde Ngorongoro Krater en biedt een mooie balans tussen wildernis en een hoog niveau van comfort.
Vanwege de hoogte van deze accommodatie, heb je alle kanten op fantastische vergezichten: de Gol Mountains in het noordwesten, Empakaai Krater in het Oosten en Olmoti Krater in het zuiden.

Vanuit The Highlands kun je op safari in de wereldberoemde Ngorongoro Krater, maar ook een authentiek Maasai dorp bezoeken of wandelen nabij / in de prachtige Olmoti- en/of Empakaai Krater.

Intieme en moderne suites

Je verblijft hier in een suite van canvas en glas, die geïnspireerd is op de traditionele Maasai bomas (hutjes), die je veel ziet in deze omgeving.
De (slechts) 8 suites hebben een groot bed met spectaculair uitzicht, een houtkachel voor de koude avonden, een ensuite badkamer met een warme douche, toilet en wastafel. Warm, intiem en modern; een perfect plek om te genieten van de Ngorongoro hooglanden.
In het midden van het kamp vind je een ruimte met een openhaard; geniet hier aan het einde van de dag van de prachtige boeken die er liggen onder het genot van een drankje uit de bar.

Prijsindicatie:

Van € 540 tot € 645 pppn (volpension, inclusief dranken)

Dit is een prijsindicatie vanwege de verschillende seizoensprijzen en valutaschommelingen. Deze prijsindicatie is enkel voor jouw accommodatie en exclusief bijkomende kosten zoals vervoer en entreegeld voor het Nationaal Park. Bij deze prijsindicatie is geen rekening gehouden met eventuele kortingen die je kunt krijgen bij sommige combinaties van lodges.