The Manta Resort

home » oost » Pemba Island » The Manta Resort

Bootexcursies

The Manta Resort is een mooie locatie in het noorden van Pemba eiland.
Vanuit de lodge kun je aan allerlei activiteiten meedoen. Zo kun je duiken via het eigen PADI duikcentrum, snorkelen, vissen, kajakken. Ook kun je zeilen met een lokale dhow en een aantal prachtige bootexcursies maken.

De lodge heeft 15 huisjes. Er zijn 6 huisjes aan zee, 4 superior kamers die er net iets achter liggen en 5 standaard kamers in de prachtige tuin van de lodge. Alle huisjes hebben een ruime slaapkamer met veranda en een ruime badkamer.  Het restaurant van The Manta Resort heeft een internationale keuken.

Underwater room / onderwaterkamer

Bij Manta Resort vindt u een hele unieke accommodatie! Namelijk een onderwaterkamer midden in de Indische Oceaan.
Zweedse ingenieurs hebben deze unieke accommodatie gebouwd. Drie verdiepingen: op zeeniveau een lounge ruimte en badkamer, een ladder naar het zonnedek en beneden de magische slaapkamer onder water met 360º zicht op al het moois in de zee!

Prijsindicatie

Van € 200 tot € 250 pppn (all-inclusive)

Dit is een prijsindicatie vanwege de verschillende seizoensprijzen en valutaschommelingen. Deze prijsindicatie is enkel voor jouw accommodatie en exclusief bijkomende kosten zoals b.v. vervoer en entreegelden voor de parken. Bij deze prijsindicatie is geen rekening gehouden met aanbiedingen.