The Palms

home » oost » Zanzibar eiland » The Palms

Luxe en rust

The Palms is een prachtige kleinschalige accommodatie aan de oostkust van Zanzibar. De prachtige villa’s zijn ontworpen met veel aandacht voor detail. The Palms biedt een luxe en elegant verblijf in een intieme omgeving met veel persoonlijke aandacht. Ben je een rustzoeker? Dan is The Palms voor jou dé locatie.

The Palms ligt in een prachtige tuin, aan een wit strand en biedt veel faciliteiten. Er is een zwembad, bar, eetkamer, privé banda aan het strand, een boetiek, massage faciliteiten en een internet lounge. The Palms heeft een heerlijke gemengde keuken met gerechten waarin de specerijen van het eiland goed tot hun recht komen.
In de directe omgeving kun je gebruik maken van de volgende faciliteiten: fitnesscentrum, tennisbaan en watersportactiviteiten. Er is ook een duikcentrum in buurt, waar je tegen betaling jouw duiktrips kunt reserveren.

Privé villa’s met uitzicht op zee

Er zijn 6 privé villa’s, ieder met een totale oppervlakte van 130 vierkante meter. Iedere villa heeft een woonkamer, luxe badkamer, inloopkast en een grote veranda met uitzicht op de Indische Oceaan. Extra faciliteiten: een privé openlucht jacuzzi, mini bar, satelliet TV, cd speler en een telefoon.

 

Prijsindicatie

Van € 370 tot € 585 pppn (all-inclusive)

Dit is een prijsindicatie vanwege de verschillende seizoensprijzen en valutaschommelingen. Deze prijsindicatie is enkel voor jouw accommodatie en exclusief bijkomende kosten zoals b.v. vervoer. Bij deze prijsindicatie is geen rekening gehouden met aanbiedingen.