The Tides Lodge

home » oost » Pangani » The Tides Lodge

Bijkomen in The Tides

The Tides ligt bij het dorpje Pangani, ten zuiden van de stad Tanga. Je vindt The Tides ver weg van de drukte van het dagelijks leven; het ultieme oord om even tot jezelf te komen.
The Tides biedt verschillende soorten activiteiten in de omgeving. Je kunt snorkelen naar eilandjes in de buurt, een cruise op de Pangani rivier maken of kiezen voor een dagsafari in de naastgelegen Saadani Game Reserve.

The Tides bestaat uit 7 exclusieve huisjes. De rust, de sfeer, de vriendelijke mensen en de prachtige stranden maken deze accommodatie tot een unieke bestemming. Een verblijf in The Tides is perfect na een safari, een beklimming van de Kilimanjaro of na een drukke periode thuis.

Romantisch

Alle huisjes hebben een grote badkamer met douche, toilet en wastafel. Het grote bed met muskietennet in het midden van de kamer is bijzonder romantisch!

Activiteiten

  • Massage op het strand
  • Diepzee vissen
  • Zeilen op een traditionele dhow
  • Bekijk een lokale voetbal wedstrijd

 

Prijsindicatie

Van € 155 tot € 170 pppn (halfpension)

Dit is een prijsindicatie vanwege de verschillende seizoensprijzen en valutaschommelingen. Deze prijsindicatie is enkel voor jouw accommodatie en exclusief bijkomende kosten zoals b.v. vervoer en entreegelden voor de parken. Bij deze prijsindicatie is geen rekening gehouden met aanbiedingen.