The Z Hotel

home » oost » Zanzibar eiland » The Z Hotel

Dit prachtige designhotel ligt vlakbij het bruisende dorpje Nungwi in het noorden van Zanzibar. Z hotel is omringd door een tropische tuin, aan een wit strand en blauwe, warme oceaan. Een topteam van internationale architecten en interieurontwerpers heeft ervoor gezorgd dat de eigentijdse stijl met plaatselijke details elegant overlopen in de omgeving.

Openlucht restaurant

Het openlucht restaurant, met uitzicht over de oceaan, serveert heerlijke à la carte gerechten. In de gezellige en informele Cinnamon bar kun je smullen van een combinatie van Aziatische schotels en tapas. Ook is er een exclusieve cocktailbar.

Alle 35 kamers hebben een glazen schuifpui naar het balkon met uitzicht op zee. De meeste kamers zijn voorzien van plasma TV’s, DVD-spelers, Wfii en Philippe Starck meubels.

In de spa kun je je lekker laten masseren. Wil je actief bezig zijn, dan kun je gaan duiken,  diepzeevissen of kiezen voor een van de vele excursies die worden georganiseerd.

 

Prijsindicatie

Van € 98 tot € 120 pppn (logies & ontbijt)

Dit is een prijsindicatie vanwege de verschillende seizoensprijzen en valutaschommelingen. Deze prijsindicatie is enkel voor jouw accommodatie en exclusief bijkomende kosten zoals b.v. vervoer. Bij deze prijsindicatie is geen rekening gehouden met aanbiedingen.