Twiga Lodge

home » noord » Arusha National Park » Twiga Lodge

Twiga Lodge is een huiselijke lodge, net buiten Arusha Nationaal Park. Twiga betekent giraf in Swahili.
Zodra je de hekken van Twiga Lodge bent gepasseerd, ervaar je de rust van deze locatie. De Engelse eigenaren Paul en Erika zijn enkele jaren geleden verliefd geworden op Tanzania en hebben toen Twiga Lodge opgezet. De lodge ademt hun passie voor de lodge en het land uit. De lodge is gebouwd in een prachtige tuin met grote fruitbomen, die veel apen en vogels aantrekken.

In het restaurant worden heerlijke zelfgemaakte verse gerechten geserveerd. In de vele knusse zitplekjes in het huis kun je heerlijk ontspannen en genieten van het prachtige uitzicht op Mount Meru.

Lodge geschikt voor kinderen

De lodge bestaat uit 4 slaapkamers in het hoofdgebouw. Alle kamers zijn zeer comfortabel en romantisch ingericht. Boven bevinden zich twee kamers die zeer geschikt zijn voor gezinnen met kinderen. Dit zijn splitlevel kamers met twee slaapgedeelten en een badkamer.

Activiteiten

Tijdens jouw verblijf bij Twiga Lodge kun je een aantal activiteiten ondernemen.
Wat dacht je van een wandeling door het bos / de plantages of een wandeling in een nabijgelegen dorp?
Ook kun je een tour doen over de plantages, langs het lokale leven en op een koffie boerderij.
Ook kun je een halve dag vrijwilligerswerk doen in een educatie centrum voor duurzaamheid voor de dorpelingen.
Het is ook mogelijk om bij de lodge een show van traditionele dansers (inclusief een heerlijke barbecue) te regelen.

Prijsindicatie

Van € 205 tot € 215 pppn (volpension)

Dit is een prijsindicatie vanwege de verschillende seizoensprijzen en valutaschommelingen. Wij houden de hoogseizoenen aan zodat je een reëel beeld krijgt.
Deze prijsindicatie is enkel voor jouw accommodatie en exclusief bijkomende kosten zoals vervoer, entreegelden voor de parken etc.
Bij deze prijsindicatie is geen rekening gehouden met eventuele kortingen die je kunt krijgen bij sommige combinaties van lodges.