Unguja Lodge

home » oost » Zanzibar eiland » Unguja Lodge

Prachtige luxe

Unguja Lodge is een prachtige kleinschalige en luxe lodge aan de ongerepte zuidkust van Zanzibar.
De lodge heeft een klein strand. Je kunt hier heerlijk in de zee zwemmen of gebruik maken van het zwembad. Ook heeft de lodge een PADI duikschool. Het restaurant serveert een goed ontbijt, lunch en een heerlijk driegangen diner.

Unguja Lodge bestaat uit 11 villa’s. Alle villa’s hebben een zeer ruime slaapkamer met airconditioning, een zitruimte onder een traditioneel dak, een open badkamer, apart toilet, een bovenverdieping waar je kunt relaxen en een privé terras.
7 villa’s liggen direct aan zee. 3 baobab villa’s zijn in de tuin gebouwd bij grote baobab bomen. In de baobab villa heb je  je eigen jacuzzi en airconditioning in de slaapkamer.
Ook is er 1 familie villa met zeezicht. Deze villa heeft beneden een slaapkamer met badkamer en toilet, een woonkamer en terras. Boven zijn 2 slaapkamers, ieder met een badkamer en toilet.

 

Prijsindicatie

Van € 150 tot € 210 pppn (halfpension)

Dit is een prijsindicatie vanwege de verschillende seizoensprijzen en valutaschommelingen. Deze prijsindicatie is enkel voor jouw accommodatie en exclusief bijkomende kosten zoals b.v. vervoer. Bij deze prijsindicatie is geen rekening gehouden met aanbiedingen.