Tarangire National Park

home » Bestemmingen in Tanzania » Noord » Tarangire National Park
Tarangire National Park is een prachtig park in het noorden van Tanzania, in de buurt van Lake Manyara, met een ruig en heuvelachtig terrein. Het park leent zijn naam aan de Tarangire rivier dat door het park stroomt en vele dieren trekt die er komen drinken. Daarnaast is het Tarangire park beroemd door de enorme baobabbomen, gele acacia’s, kleine moerassen en palmbomen.
Tarangire is een van onze favoriete nationale parken. In de jaren dat wij in Arusha woonden, brachten wij hier regelmatig onze weekenden door en genoten van de prachtige natuur en vele dieren.

Safari Tarangire National Park

Wil je tijdens jouw safari olifanten zien? Dan mag een bezoek aan Tarangire National Park niet ontbreken. In de drogere maanden tussen juli en oktober trekt de Tarangire rivier enorme kuddes olifanten en vele andere dieren. De grote groepen olifanten bevinden zich ook in januari en februari in het park. In Tarangire National Park zie je onder andere ook antilopen, waterbokken, buffels, giraffen, leeuwen, luipaarden en zo’n 300 vogelsoorten.

Klik op de afbeeldingen hieronder voor meer informatie over onze safari’s in Tarangire National Park. Er zijn verschillende accommodatie mogelijkheden. Zoals Tarangire Safari Lodge met het mooiste uitzicht over het park.nEen safari in Tarangire National Park is een absolute aanrader!
Activiteiten Tarangire National Park

Safari Tarangire National Park