Custom Category: Resort

The Nest

Over The Nest The Nest is een uniek boutique resort in magische boho stijl, direct aan het prachtige zandstrand van het levendige Paje aan de oostkant van Zanzibar.

Nyumbani Residence

Over Nyumbani Residence De appartementen van Nyumbani Residence liggen op een rustige plek op een steenworp afstand het strand in Jambiani in zuidoost Zanzibar.

Lake Shore Lodge

Over Lake Shore Lodge Het afgelegen Lake Shore Lodge ligt aan het strand van het magische Tanganyika meer, niet ver van Mahale Mountains en Katavi National Park.

Casa Beach Hotel

Over Casa Beach Hotel Casa Beach Hotel ligt in het hart van het vissersdorp Jambiani, aan een prachtig stuk (privé) strand bij Jambiani aan de zuidoostkust van Zanzibar.

Protea Hotel Amani Beach

Over Protea Hotel Amani Beach Protea Hotel Amani Beach is een luxe strandresort ten zuiden van Dar es Salaam, op een lage rots aan de verlaten Swahili kust van Tanzania.

Xanadu Villas

Over Xanadu Villas De villa’s van Xanadu bevinden zich aan de oostkust van Zanzibar, tussen Dongwe en Bwejuu, op een prachtig stuk ongerept wit zandstrand.

Isaraya Luxury Overwater Villas

Over Isaraya Luxury Overwater Villas De villa’s van Isaraya Luxury Overwater Villas bevinden zich boven het water aan een steiger, op het schiereiland Michamvi, aan de zuidoostkust van Zanzibar.

Konokono Beach Resort

Over Konokono Beach Resort De villa’s van Konokono Beach Resort liggen op het schiereiland Michamvi, aan de zuidoostkust van Zanzibar, een van de meest authentieke en afgelegen plekken op het eiland.

Jambiani Villas

Zanzibar accommodatie - Jambiani Villa - villa

Over Jambiani Villas De Jambiani Villas liggen aan de ongerepte zuidoostkust van Zanzibar, het lange witte zandstrand in het vissersdorpje Jambiani.

Kaliwa Lodge

Accommodatie Kilimanjaro, Tanzania - Kaliwa Lodge

Over Kaliwa Lodge Het luxe Kaliwa Lodge ligt aan de voet van de Kilimanjaro, op een hoogte van 1300 meter en op slechts een paar minuten afstand van de Machame Gate-ingang naar Kilimanjaro Nationaal Park.