Custom Category: Tarangire National Park

Olkeri Safari Camp

Over Olkeri Safari Camp Olkeri Safari Camp is een authentiek tentenkamp in het Randilen wildbeheergebied, aan de grens van het Tarangire National Park.

Tarangire Kati Kati

Over Tarangire Kati Kati Tarangire Kati Kati is een mobiel tentenkamp op een strategische plek in Tarangire National Park.

Sangaiwe Tented Lodge

Over Sangaiwe Tented Lodge Sangaiwe Tented Lodge ligt in de buurt van de nieuwe Sangaiwe-poort naar Tarangire National Park en heeft een prachtig uitzicht over Lake Burunge.

Tarangire Simba Lodge

Over Tarangire Simba Lodge Tarangire Simba Lodge ligt naast de Sangaiwe poort van het Tarangire National Park. In een natuurrijk gebied met vrij uitzicht op het prachtige Lake Burunge.

Nyikani Camp Tarangire

Over Nyikani Camp Tarangire Nyikani Camp Tarangire (voorheen: Kichuguu Camp) is een intiem permanent kamp, gunstig gelegen in het hart van Tarangire National Park en binnen het directe bereik van de wilde dieren.

Tarangire Ndovu Tented Lodge

Tarangire Ndovu Tented Lodge

Over Tarangire Ndovu Tented Lodge Tarangire Ndovu Tented Lodge ligt in het hart van Tarangire National Park, aan de zuidkant van de Tarangire rivier.

Forest Chem Chem

Accommodatie Tarangire - Forest Chem Chem

Over Chem Chem Lodge Forest Chem Chem ligt onder de bomen op een prachtige plek grenzend aan het Tarangire National Park.

Elewana Tarangire Treetops

Explore Tanzania - Accommodatie Tarangire - Tarangire Treetops

Over Elewana Tarangire Treetops Elewana Tarangire Treetops is een luxe safari lodge aan de noordoostkant van Tarangire National Park.

Tarangire Safari Lodge

Explore Tanzania - Accommodatie Tarangire - Tarangire Safari Lodge

Over Tarangire Safari Lodge Tarangire Safari Lodge ligt aan de rand van Tarangire National Park en heeft één van de meest spectaculaire uitzichtpunten in Tanzania.

Sanctuary Swala Camp

Explore Tanzania - Accommodatie Tarangire - Sanctuary Swala Camp

Over Sanctuary Swala Camp Sanctuary Swala Camp is het enige kamp in deze afgelegen hoek van het Tarangire National Park. Een unieke plek om te verblijven, ver verwijderd van de standaard toeristenroutes.