Green Camp

home » Green Camp

De keuze qua accommodatie tijdens jouw safari is zeer gevarieerd. Maar als je Tanzania op een authentieke en unieke manier wil ervaren, midden in de natuur, dan zijn onze Green Camps midden in de parken de ultieme plekken voor jou.

Non-stop safari ervaring

In onze comfortabele kampen heb je een non-stop safari ervaring op prachtige locaties met de mooiste uitzichten. Bekijk de dieren vanuit jouw tent of vanaf de eettafel. Breng elke avond door rondom een kampvuur; dat is de manier waarop je een safari wilt ervaren.

Eco-vriendelijk

De naam Green Camp zegt het al, deze kampen zijn milieuvriendelijk. De kampen zijn makkelijk op te zetten en te organiseren waardoor er weinig aanslag is op de natuur. In het Green Camp gebruiken wij lampen op zonne-energie en hebben wij ons eigen mineraalwater systeem. Op die manier hoeven wij geen plastic flessen met water mee te nemen. Alle inkopen voor het kamp worden gedaan bij lokale boeren en winkels.
Daarnaast bieden wij vanuit de Green Camps graag vele activiteiten aan waardoor het gebruik van de auto wordt geminimaliseerd.

Soorten kampen

Wij bieden drie verschillende soorten Green Camps: