Green Camp Trekking

home » Green Camp » Green Camp Trekking

Stel je voor: alleen jij, de dieren en de Serengeti wildernis. Dat kan tijdens een trekking safari met Explore Tanzania. Tijdens een meerdaagse trekking wandel je naar afgelegen gebieden in Serengeti waar weinig anderen ooit zijn geweest. Met ons trekking safari kamp kan je nog meer afgelegen plekken in Serengeti bezoeken. Je volgt de massale migratie van wildebeesten en verblijft midden in de natuur. Dit kamp is onderdeel van onze meerdaagse trekking safari in Serengeti National Park.

Volg de migratie in Serengeti

Het voordeel van ons mobiele trekking kamp is dat je geen vaste route hoeft te volgen. Wij volgen de dieren en gaan op een avontuur. Je draagt zelf een kleine rugzak en je wandelt van de ene prachtige plek naar de ander onder leiding van een professionele gids en parkwachter.
Je slaapt in een lichtgewicht tent met een comfortabel matras. De zijkanten en het dak van de tent zijn van muggengaas. Lig je in je tent dan kan je de sterrenhemel zien!

Heerlijke maaltijden

Alle maaltijden worden bereid door de crew in het kamp. Wij serveren goede, verse en voedzame maaltijden die meegedragen worden door de crew. Daarnaast gaan er lichtgewicht stoelen mee die klein op te vouwen zijn.

Kampeermateriaal

Wij gebruiken het beste lichtgewicht kampeermateriaal. Onze tenten zijn allemaal Big Agnes Glo tenten en de slaapzakken, opblaasbare matjes en stoelen ook. Je krijgt van ons ook een comfortabele Osprey rugzak. Andere merken die wij tijdens de trekking gebruiken zijn MSR, Seal line en North Face.

Eco-vriendelijk kamp

Onze Green Camps zijn zoveel mogelijk milieuvriendelijk. Wij minimaliseren het afval door sommige maaltijden bij ons kantoor in Arusha voor te bereiden, zijn 100% plastic-vrij, gebruiken zonne-energie, recyclen en nog veel meer.